Om du har spørsmål om priser, booking av fotografering eller nysgjerrig på å vite mer, send meg en epost på aasmund@holienmo.no. Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Om meg

Som oftest finner du meg i Oslo sammen med kjæresten min og en ganske så søt hund, men jeg er utrolig heldig som kan kalle hele landet for arbeidsplassen min. Å reise rundt for å dokumentere folk i lykkerus er virkelig verdens beste jobb.

 

Jeg elsker å lage mat og bruker omtrent all tiden jeg er hjemme på kjøkkenet. Den forrige tortillapressen vår knakk i to, men Gutta på Haugen var snille og ga meg en ny. Jeg jobber mot den perfekte koppen med kaffe og elsker å dra på loppemarked. Delvis på grunn av miljøaspektet, men like mye fordi følelsen av å finne Harris tweed til 15kr er helt sinnssyk. Jeg er en sykkelidiot in the making, men foreløpig blir det flere Youtubeklipp om landeveissykling enn timer på sykkelen.

 

Jeg gleder meg til å møte dere. La oss bruke den muligheten til å bli bedre kjent. Frem til da nøyer jeg meg med å si at jeg er skikkelig fornøyd med å kunne kalle meg selv fotograf. Å arbeide med det jeg liker aller best er en drøm. En drøm jeg håper at aldri vil ta slutt.

 

 

Europas Beste Unge Bryllupsfotograf, Topp 3
Way Up North Awards

Årets Portrett 2016, Gull
The Norwegian Wedding Blog

Årets Øyeblikk 2016, Sølv
The Norwegian Wedding Blog

Årets Bryllupsbilde 2015
Landskonkurransen, Norges Fotografforbund

Årets Bryllupsfotograf 2014, Sølv
The Norwegian Wedding Blog

Årets Bryllupsfotograf 2009
Ditt Bryllup, “Reportasjefoto vant”