Så hyggelig at du titter innom!

Om du har spørsmål om priser, booking av fotografering eller bare er nysgjerrig på å vite mer, send meg en epost på aasmund@holienmo.no. Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Om meg

Jeg vil skape bilder som ser ut som bryllupsdagen føles – naturlige, ærlige og fulle av følelser. Målet mitt er at dere sitter igjen med bilder som tar dere rett tilbake til bryllupet deres, uansett om det er 1 eller 50 år siden.

 

Etter 10 år (iiik!) som bryllupsfotograf begynner jeg å få ganske god erfaring med hva som fungerer og ikke på en bryllupsdag. Spør meg gjerne hvis det er noe dere lurer på, enten det er fotorelaterte eller ikke. Forhåpentligvis kan jeg gjøre bryllupsplanleggingen enda litt lettere.

 

Og ikke vær redd, det er ingen som er vant til å stå foran et kamera. Jobben min er å gjøre det til en helt ufarlig og, tro det eller ei, hyggelig opplevelse.

 

Jeg holder til i Oslo, men er tilgjengelig for oppdrag de fleste steder mellom nord- og sørpolen. Ta kontakt så får dere all informasjonen dere trenger.

 

– Vi vil anbefale Åsmund på det sterkaste. Han står på og jobbar verkeleg for pengane. Han har ei unik evne til «å gli inn» og han fangar naturlege situasjonar. Så er han også veldig behagelig å forhalde seg til.

Charlotte og Lars Erik

 

 

– Åsmund er en fantastisk engasjert, pliktoppfyllende og kreativ fotograf. Vi kan bare gi de beste anbefalinger til bryllupsfotografering. Åsmund fanger de beste øyeblikkene og gir dere en varm bildehistorie. Verdt hver eneste krone og de beste minner for livet.

Simon og Katrine