Tips & inspirasjon

Tenk på dette før dere booker bryllupslokale

Dere vet omtrent hvor mange gjester dere skal ha og har gjort opp noen tanker om stil. Tiden er kommet for å velge selskapslokale, men herregud så mange steder som finnes! Her er mine beste tips for hva dere burde se etter når dere skal velge lokale for bryllupet deres.

Kake smaker best rett etter vielsen

Hvis du tenker deg om, er det første du har lyst på etter en lang middag å sitte stille enda litt til for å spise enda mer? Hadde det ikke heller vært gøy å sparke i gang dansegulvet?

Cecilie Melli sine fantastiske kjoler

Jeg trodde faktisk ikke at noen var gale nok til å lage brudekjoler i Norge, men midt i Oslo sentrum finner man noen som gjør nettopp det. På mål.

Bryllup hele året!

Det er ikke til å komme unna, folk flest gifter seg om sommeren. Jeg vil gjerne slå et slag for bryllup hele resten av året også!

Når på dagen bør vi ta bryllupsbildene?

Det så vanlig at det nesten er en klisje, rett etter vielsen forsvinner brudeparet for å ta portretterbilder og dukker først opp igjen til middagen. Men er egentlig det den beste måte å gjøre det på? Spoileralert: Ikke nødvendigvis.

Få mine beste tips rett i innboksen

Planlegger du bryllup og har lyst til å motta mine aller beste tips direkte i innboksen? Omtrent en gang i uken sender jeg ut en epost med tipsene du faktisk trenger når du skal planlegge bryllup. Alt fra hvordan man får de beste bryllupsbildene til hvordan man velger riktig lokale og setter opp en kjøreplan.

Hva med mobilfri vielse?

Vielsen er et av de mest fotograferte øyeblikkene i løpet av bryllupsdagen, men jeg vil foreslå følgende - gjør den kamerafri. For når du kommer gående ned midtgangen, vil du se ansiktene til venner og familie eller en hel haug med mobiltelefoner?

Tenk på dette før dere velger bryllupsfotograf

Dere er mange store og små avgjørelser som skal tas når man planlegger et bryllup. Å velge fotograf kan fort bli en av de store. Her er mine tips til hva dere burde ta stilling til når dere vurderer fotografer.

Vintage brudekjoler for alle

Oppkalt etter Hedwig sin "stein galne" bestemor, Gaggu er stedet for deg som ikke vil være bundet til trender, men bare har lyst på en skikkelig fin brudekjole.

Skikkelig lekre blomster

Det finnes mange flinke blomsterleverandører, men det er alltid spennende når noen har en tydelig identitet i arbeidet sitt. Når Ina og Eucalypts har gjort blomstene synes det på lang avstand.

Kontakt

Så hyggelig at du titter innom!

Om du har spørsmål om priser, booking av fotografering eller bare er nysgjerrig på å vite mer, send meg en epost på aasmund@holienmo.no. Jeg gleder meg til å høre fra deg!