Tips & inspirasjon

Når på dagen bør vi ta bryllupsbildene?

Det så vanlig at det nesten er en klisje, rett etter vielsen forsvinner brudeparet for å ta portretterbilder og dukker først opp igjen til middagen. Men er egentlig det den beste måte å gjøre det på? Spoileralert: Ikke nødvendigvis.

Få mine beste tips rett i innboksen

Planlegger du bryllup og har lyst til å motta mine aller beste tips direkte i innboksen? Omtrent en gang i uken sender jeg ut en epost med tipsene du faktisk trenger når du skal planlegge bryllup. Alt fra hvordan man får de beste bryllupsbildene til hvordan man velger riktig lokale og setter opp en kjøreplan.

Tenk på dette før dere velger bryllupsfotograf

Dere er mange store og små avgjørelser som skal tas når man planlegger et bryllup. Å velge fotograf kan fort bli en av de store. Her er mine tips til hva dere burde ta stilling til når dere vurderer fotografer.

Vintage brudekjoler for alle

Oppkalt etter Hedwig sin "stein galne" bestemor, Gaggu er stedet for deg som ikke vil være bundet til trender, men bare har lyst på en skikkelig fin brudekjole.

Skikkelig lekre blomster

Det finnes mange flinke blomsterleverandører, men det er alltid spennende når noen har en tydelig identitet i arbeidet sitt. Når Ina og Eucalypts har gjort blomstene synes det på lang avstand.

Kontakt

Om du har spørsmål om priser, booking av fotografering eller nysgjerrig på å vite mer, send meg en epost på aasmund@holienmo.no. Jeg gleder meg til å høre fra deg!