Kake smaker best rett etter vielsen

Hvis du tenker deg om, er det første du har lyst på etter en lang middag å sitte stille enda litt til for å spise enda mer? Hadde det ikke heller vært gøy å sparke i gang dansegulvet?

Jeg så dette først i et bryllup jeg fotograferte i 2017, og fyttirakkern så god idé det egentlig er.

Kaken forsvinner fort litt i alt det andre etter middagen. Folk er spredd - noen vil ha kake, noen skal ut en tur for å lufte seg og andre henger i baren. Hvis man først ønsker en bryllupskake med stor B er det jo fint å gi den litt oppmerksomhet!Og det er nettopp det den får på ettermiddagen. Folk er litt småsultne etter vielsen og det er fortsatt tid igjen før middagen starter. Bruk denne anledningen til å servere kake! Gjerne med et glass bobler til. Ute i solen. Det høres ganske digg ut.

På den måten kan dere også være med gjestene deres etter vielsen og virkelig feire at dere har giftet dere, i stedet for å bare forsvinne sammen med fotografen og bli borte frem til middag.

Hvis dere allikevel ønsker å serve kaken etter middagen er det viktig å ta det i riktig rekkefølge. Jeg har sett alt for mange fester dø fordi man først tar tar brudevalsen og så dytter alle vekk fra dansegulvet for kakekuttingen. Det er fort gjort at festen aldri kommer seg helt igjen etter det.

 

Ta heller en liten pause etter middagen før dere serverer kake. Når folk har fått spist litt er det på tide med brudevalsen tett etterfulgt av masse dansbare låter. Om dere har band, DJ eller en Spotifyliste er ikke så farlig, bare pass på å ikke sparke folk av dansegulvet når de først er der.

Lyst på flere tips direkte i innboksen din? Meld deg på her.

Neste bildeserie:

Cecilie Melli sine fantastiske kjoler