Priser og sånt

Det er ikke til å komme fra, budsjettering er en viktig del av det å planlegge bryllup. Her finner dere litt informasjon og prisene mine for heldagsfotografering, men mest av alt gleder jeg meg til å høre fra dere. Ta kontakt, så snakkes vi!

Gratulerer med det kommende bryllupet!

Jeg heter Åsmund og jeg jobber som bryllupsfotograf over hele landet. Menneskene, stedet og de ekte øyeblikkene er det jeg liker å dokumentere. På de neste sidene finner dere mer informasjon om meg og pakkene jeg tilbyr. Ta en titt, og send meg en epost om det er noe dere lurer på.

Bryllupet deres er ikke min fotoshoot.

Det er familie som ikke har sett hverandre på lenge, det er gode venner og det er flotte omgivelser. Det er følelser. Mange følelser. Gjerne alle på en gang. Det er det jeg ønsker å dokumentere. Fra den spente og litt nervøse morgenen, til tårene i vielsen og latteren gjennom middagen. Dere fortjener bilder som forteller hele historien av bryllupsdagen deres, og ikke bare en del av den.

Men frykt ikke, det blir noen råflotte portretter av dere to også.

Jeg liker å holde det enkelt. Velg hvor stor del av dagen dere ønsker å ha fotograf og om dere vil ha album eller ikke. Det er det. Og best av alt, dere kan endre mening helt frem til bryllupsdagen.

 

12 timer – 36000kr

10 timer – 33000kr

8 timer – 30000kr

 

Inkludert får dere digitale høyoppløselig filer, et online slideshow og et webgalleri med alle bildene deres.

Høyoppløselige filer er ferdig redigerte bilder i full oppløsning. Bildene kan dere bruke som dere vil – lage takkekort, print forstørrelser og del med venner og familie. Det eneste jeg ber om er at jeg krediteres og at dere ikke selger de videre.

 

Slideshow er den aller beste måten å gjenoppleve bryllupsdagen deres på. Slideshowet inkluderer er lite utvalg av bildene deres satt til musikk, og er det første dere får se etter bryllupet.

 

Webgalleriet er måten bildene deres blir levert. Her kan dere laste ned bildene tilpasset både bruk på nett og i full oppløsning for å printe eller lage takkekort og lignende selv. Webgalleriet kan dere også dele med familie og venner, og herfra har dere også mulighet til å bestille forstørrelser.

 

Prisene gjelder for sammenhengende fotografering på bryllupsdagen. Ekstra fotografering tilgjengelig for 1800kr per time. 

Album. Fy flate som jeg elsker album.

Og jeg er ikke alene. Flesteparten av alle jeg fotograferer bestiller et album innen et år etter bryllupsdagen.

Det blir mange flotte bilder i løpet av en hel dag som man ikke nødvendigvis vil henge på veggen, men som allikevel fortjener å printes på papir og sees ofte. Et album er den beste måten å gjenoppleve bryllupsdagen, og disse tåler å brukes. Hver dag. Alle album designes individuelt og godkjennes av dere før det printes på tykt matt “Fine Art” papir av arkivkvalitet og monteres på stive sider. Sidene ligger helt flatt når albumet er åpnet, og uten marger eller kutt får man fantastiske dobbeltsider. Velg mellom lær, lin eller bildeomslag.

Albumet måler 25x25 når det er lukket, kommer med 30 sider, og kan utvides opp til 90 sider.

10 000 kr
150 kr per ekstra side

I tillegg til de store albumene tilbyr jeg også en mindre variant. Med samme stil, alternativer til omslag og kvalitet kan dere nå få bildene deres i et flott album, uten å måtte knuse hele sparegrisen. Dere velger selv bildene og albumet leveres med et bilde på hver side for et stilrent og klassisk design.

Albumet måler 20x20cm når det er lukket, kommer med 30 sider, og kan utvides opp til 90 sider.

6 500 kr
150 kr per ekstra side

Skikkelig lyst på et album? Bestiller dere før bryllupsdagen får dere 20% avslag på prisene over. Jeg har også gavekort med valgfritt beløp for album og forstørrelser. Hørte jeg noen si gaveidé?

Jeg er utrolig stolt av forstørrelsene jeg tilbyr.

 

Bildene deres printes på ordentlig tykt og matt “Fine Art” fotopapir av arkivkvalitet. Dette er forstørrelser som vil vare generasjoner.

 

Jeg hjelper dere gjerne med å velge forstørrelser og rammer eller bestill direkte i webgalleriet og få de levert helt hjem på døren.

- Hva er det beste måten å kontakte deg?
Send meg en epost! Du når meg på aasmund[at]holienmo[dot]no

- Hvor mange bilder får vi?
Vanligvis leverer jeg 400-600 bilder fra et bryllup.

- Redigerer du bildene våres?
Ja, alle bildene dere får er ferdig redigert slik dere ser dem på nettsiden min. Alle bildene leveres i både farger og sorthvit.

- Hvor holder du til?
Jeg bor i Oslo. Er du nærheten? La oss ta en kaffe!

- Vi gifter oss utenfor Oslo, kan du komme hit?
Selvfølgelig! Jeg arbeider faktisk mye mer utenfor Oslo enn det jeg gjør i hovedstaden.

Et bestillingsgebyr på 10000 kr betales ved bestilling. Resten av pakkeprisen faktureres med forfall på bryllupsdatoen deres.
Reise inntil totalt 100km er inkludert. Utover dette faktureres 5kr/km for bilreise. Overnatting, 2 netter, kommer i tillegg ved bryllup halvannen time eller mer fra Oslo. Eventuell fly- eller togreise og overnatting faktureres etter faktiske kostnader.

Alle priser er inkludert MVA.

Planlegger dere bryllup? Ta kontakt og fortell kort om når og hvor bryllupet skal være, og gjerne litt om dere og hvilke planer dere har. Jeg gleder meg til å høre fra dere!

Neste bildeserie:

Sommerfest og solnedgang