Bryllup hele året!

Det er ikke til å komme unna, folk flest gifter seg om sommeren. Jeg vil gjerne slå et slag for bryllup hele resten av året også!

La oss være helt ærlige, vi er aldri garantert godt vær i Norge, selv ikke i August. Og om det skulle skje et mirakel været slår på stortromma er det ikke bare gøy å tilbringe hele dagen i smoking når gradestokken bikker 25 grader.

(Hvem er det jeg prøver å lure? Sommerbryllup er fantastisk.)

La oss heller se mot september og oktober. Litt kjøligere og kortere, men akk så fine, dager. Trærne har får en nydelig gyllen farge og luften er så klar som den bare kan være en fin høstdag. Bukett med blomster i varme farger. Dress i akkurat passe tykk, melert ull. Kanskje tweed? Bruk dagen ute og trekk inn når kvelden kommer, gjerne med fyr i peisen.

La det gå en måned eller to til og snøen er på plass. Trekk opp mot fjellet mot fjellet innlosjer hele vennegjengen for en fantastisk helg på ski, ispedd et ordentlig fint bryllup. De tøffeste tar fortsatt vielsen ute, men løper raskt inn for en varm sjokolade før middagen.

Når våren kommer pynter dere med gåsunger og alt annet som spirer. Dagene begynner å bli lange igjen og ingenting passer så bra som en ordentlig fest.

All romantikk og drømmer til side, det finnes faktisk en annen veldig god grunn til å gifte seg andre tider på året. Siden folk fleste gifter seg på sommeren betyr det også at det langt mer kamp om lokaler, catering, fotografer, band og alt mulig annet på sommeren. Det er mye lettere å få til drømmebryllupet resten av året når det ikke er så mange om beinet.

Detaljer

Lyst på flere tips som dette? Meld deg på her, så får du de beste tipsene mine til planlegging av bryllupet, levert rett i innboksen, hver uke.

Neste bildeserie:

Når på dagen bør vi ta bryllupsbildene?