Bryllup

Dronningens utsikt

Krokkleiva strekker seg fra Tyrifjorden og opp til Krokskogen. Her finner vi også Dronningens utsikt og Kleivstua, hvor Linn & Kim giftet seg, en plass som er like magisk både sommer og vinter.

Under midnattssolen

Midnattssol, fjord og fjell. Hva mer kan man be om? Cathryn og George giftet seg i Australia, men benyttet muligheten til å ta portretter i Lofoten da de var på ferie i Norge.

Da vi holdt på regne bort

Husker dere den augustdagen da det regnet så mye at motorveiene ut fra Oslo stengte? Det var dagen Ida & Andreas giftet seg.

I de sveitsiske alper

Vi har flotte fjell i Norge, det er ikke det, men dette var virkelig på et annet nivå. Olivia og Tobias giftet seg ved Talalpsee, en liten innsjø nær Filzbach i Sveits.

Priser og sånt

Det er ikke til å komme fra, budsjettering er en viktig del av det å planlegge bryllup. Her finner dere litt informasjon og prisene mine for heldagsfotografering, men mest av alt gleder jeg meg til å høre fra dere. Ta kontakt, så snakkes vi!

Sommerfest og solnedgang

Med vielsen i hagen og portretter i solnedgang var Kjærnsmo Gård en perfekt ramme for Ann Helen og Anders sitt bryllup. En skikkelig fest gjennom natten takker man jo heller ikke nei til.

Tilbake til Island

Tilbake i 2012 fotograferte jeg Lindsay og Dean sitt bryllup på Island. Samme dag, fire år senere, møttes vi igjen. Denne gangen var også sønnen deres Miles med.

Skikkelig lekre bryllupsalbum

Det blir mange flotte bilder i løpet av en hel dag som man ikke nødvendigvis vil henge på veggen, men som allikevel fortjener å printes på papir og sees ofte. Et album er den beste måten å gjenoppleve bryllupsdagen, og disse tåler å brukes. Hver dag.

Høstbryllup på Herregård

Ingrid var ikke engang forlovet før hun bestemte seg for at hun ville gifte seg på Baldersnäs Herrgård. Heldigvis var Erik enig, omgivelsen kunne ikke vært bedre for dette høstbryllupet.

En piñata fylt med glowsticks

Jeg husker første gangen Anja og Øystein nevnte at de vurderte et Meksikansk tema på bryllupet sitt. Ikke ante jeg at det skulle resultere i tequilashots og en piñata fyllt med glowsticks.

Afterski i Hemsedal

Få ting slår en skikkelig vinterdag i Hemsedal. Bra skiføre, og minst like bra festføre. Stemningen kunne ikke vært bedre da Gunhild og Christian feiret kjærligheten på Skarsnuten.

Å vokse opp sammen

Anne Therese og André vokset opp som naboer, med hull i hekken mellom husene. Allikevel tok det en stund før de forsto at det skulle bli dem. For å bli sammen med naboen sin er jo litt teit, eller?

En roadtrip langs Islands vestkyst

Island er et fantastisk sted, og til Caroline og Bens forlovelsesbilder tok vi for oss av alt øya har by på.

En liten øy i Italia

Clara og Lorenzo bor i Vancouver, men ønsket å vise vennene sine hvor Lorenzo vokste opp. Bagger ble pakket og kursen satt mot Lago Maggiore og fantastiske Isola dei Pescatori. For et sted!

En sommerdag på Utstein Kloster

Like utenfor Stavanger, i fantastiske omgivelser på Mosterøy finner vi Norges eneste bevarte middelalderkloster. Stemningen der ute er helt spesiell, og bidro til å gjøre Hanne Marie og Åges bryllupsdag til noe utenom det vanlige.

Kontakt

Om du har spørsmål om priser, booking av fotografering eller nysgjerrig på å vite mer, send meg en epost på aasmund@holienmo.no. Jeg gleder meg til å høre fra deg!