Arkiv

Å vokse opp sammen

Anne Therese og André vokset opp som naboer, med hull i hekken mellom husene. Allikevel tok det en stund før de forsto at det skulle bli dem. For å bli sammen med naboen sin er jo litt teit, eller?

Vinter på Kleivstua

Kleivstua er flott året rundt, men jammen om det ikke blir et magisk sted på vinterstid.

En roadtrip langs Islands vestkyst

Island er et fantastisk sted, og til Caroline og Bens forlovelsesbilder tok vi for oss av alt øya har by på.

En liten øy i Italia

Clara og Lorenzo bor i Vancouver, men ønsket å vise vennene sine hvor Lorenzo vokste opp. Bagger ble pakket og kursen satt mot Lago Maggiore og fantastiske Isola dei Pescatori. For et sted!

Over Oslo

Oslo er en fantastisk by, og uansett hvor mye jeg elsker å reise for bryllup er det noe spesielt med å fotografere hjemme. Spesielt på dager som denne.

En sommerdag på Utstein Kloster

Like utenfor Stavanger, i fantastiske omgivelser på Mosterøy finner vi Norges eneste bevarte middelalderkloster. Stemningen der ute er helt spesiell, og bidro til å gjøre Hanne Marie og Åges bryllupsdag til noe utenom det vanlige.

Fjellbryllup fra Hemsedal

Når man er de første i vennegjengen som gifter seg er det klart at det må feires. Skikkelig.

Høst på Øverland

Det er noe med høstbryllup, dere. Litt varmere farger, litt lavere sol, litt koseligere kvelder.

Samba på Sola

Har man først har vokst opp i Rio de Janeiro og finner seg en norsk mann er det jo flaks han holder til i Stavanger. Om vanntemperaturen ikke er helt den samme her i landet, så er i det minste stredene på Sola nesten like vakre.

Kontakt

Så hyggelig at du titter innom!

Om du har spørsmål om priser, booking av fotografering eller bare er nysgjerrig på å vite mer, send meg en epost på aasmund@holienmo.no. Jeg gleder meg til å høre fra deg!